25. lokakuuta 2012

Ja kunpa lounaalla olisin syönyt jälkiruokaa

tänään saatiin lounaalla Fazerin kakkua jälkkäriks koululla, ihan muuten vaan! parasta <3

Laittakaa tämä vaikka taustalle soimaan kun lueskelette. En muuten Heli Kajosta oikein välitä, mut tää biisi jaksaa innostaakiinnostaa mua kerta toisensa jälkeen. Jossain vaiheessa oli oikein kunnon korvamatokin. :)

Vaikka kuinka mä yritin sanoa että elämässäni on positiivisia asioita, niin totuushan on se, että ne helposti unohtuu kun stressaa. Jo tuo maanantai meni vähän hupsusti vihaten Kuopiota, sadetta, pölyä, bussittomuutta ja ruuan tekemistä. Kuitenkin mikään ei kestä ikuisesti, ja pakkohan tuostakin oli lähteä nousuun.

En ole muistanu täällä varmaan mainitakaan, että tällä viikolla (tai no käytännössä viime viikolla) mä aloitin uudessa työpaikassa! Ihan supersiistiä. Saanen siis esitellä: Anita, VeroModa/Jack&Jones:n myyjä. Palaan siis "juurilleni" ja alan myymään vaatteita. Ihan mahtavaa oikeesti, tykkäsin tollasesta työstä jo Spirit Storen aikana, ja nyt oon kyllä taas innoissani. Rankkaahan toi tulee olemaan, sitä en kiellä, mutta näin aika kuluu nopeammin enkä mä voi jäädä möömöttämään kotona (koko maailman paras sana: möömöttää). Matkukseen aukeaa siis ensi viikon torstaina, 1.11 uusi ja upea myymälä (tai siis kaksi), sinne vaan kiertelemään kaikki kynnelle kykenevät. Muutenkin koko kauppakeskus näytti näin pikasilmäyksellä (ja remonttireiskojen peitossa) hiton hienolta, toivottavasti sellainen se on myös kun kaikki on valmista ja viimeisetkin teipit poistettu. Tällä viikolla ollaan muutamana päivänä laitettu liikettä kuntoon, hälytelty vaatteita ja putsattu puupöytiä (ei muuten oo helppoo hommaa!). Päivät on ollu pitkiä, mut onhan se siistiä nähdä, kun tyhjä liike pikku hiljaa täyttyy ja alkaa yhä enemmän ja enemmän näyttämään myymälältä, kun aiemmin se oli vain tyhjä paikka. Viime viikolla sen sijaan kävin harjottelemassa yhden vuoron verran Aapelin Verkku/Jäkkärissä, ja ensimmäisen totaalihukkaisen puolituntisen jälkeen se rutiini siihen hommaan tuli selkärangasta. Siistiä päästä jo ens viikolla kuitenkin tositoimiin!
Viikko meni muuten aika hiljaisissa merkeissä, mitä nyt fuksiemme järjestämissä Costajaisissa kävin "pyörähtämässä". Aika kirjaimellisesti, nimittäin nyt kävi silleen hupsusti että loppuillasta mä en pysyny pystyssä ja alkoholiannoksia tuli todellakin otettua enemmän kuin muutama. Tää ilta oli tosiaan taputeltu tähän kuntoon kyllä jo siinä vaiheessa, kun erään fuksin kanssa otin shottikisaa juoden kolme putkeen. Tai viimeistään siinä vaiheessa, kun mä tiskillä pohdin että otanko yhden vai kaksi Las Palmasia, ja päädyin ottamaan kolme. No hupsan. Bileet oli kuitenkin loistavat, ilta oli hauska, fuksit ovat mielettömiä ja minä kiitän mitä loistavimmista pippaloista. Oli kivaa! <3

Negauksen lisäksi viikko meni hiljaisissa merkeissä LYF:n välitentin vuoksi. Kunnolla aloin valitettavasti lukemaan vasta lauantaina (oma moka, kuka käski olla sika), ja aikamoiseksi paniikkilukemiseksihan se lopulta meni. Immuunipuolustus, hengitys ja veri jäivät melkein kokonaan lukematta (hupsansaa) ja lihaksetkin luin aika puolivillaisesti. Tentissä en siten varsinaisesti loistanut, mutta parasta toivoen. Kohtalaisetkin pisteet riittäisivät, sillä ei kauheesti kiinnostais tehdä lopussa koko aluetta. Välitenttihän on ihan "meitä" varten suunniteltu elämäämme helpottamaan. LYF:n kurssihan on iso kurssi, jossa luentoja on vissiin yhteensä sellaset 80 kappaletta ja kokonaisuudet helvetin laajat. Joten tuossa oli mahdollisuus tenttiä puolet nyt ja puolet myöhemmin, ja jos tulos ekasta välitentistä ei miellytä, niin saa tenttiä lopussa kokonaan.



Tällaista viime viikolla ja vähän tällä viikolla, eilen täällä pohjolan paikkeilla oli jo pienenpieni lumipeite kun aamulle heräsin, ja pakkastakin oli oikeesti jo muutamia asteita. Silti tämä tyttö pyöräili lauantai-aamun hieman kirpsakassa säässä salille capreissa. Joo-o, ei oo mulla kaikki ruuvit ihan tarpeeks kireellä, kas ku en sortseja laittanu...


Mitäs teiän viikkoon kuuluu? Ja oottaako kuopiolaiset Matkusta jo innolla? :D

kuvat we heart it ja googlen kuvahaku

8 kommenttia:

  1. Kannattaa ehkä kuitenkin ihan oikeesti opetella ne LYF:n asiat, muuten saattaa tulla itku klinikassa :) Nyt saattaa tuntua että mitä väliä, mutta kun ensi syksynä pitäis osata ite tutkia potilaita, opetella kaiken maailman sairaudet, olla mukana päivystyksissä ja on muutenkin ihan älytön kiire koko ajan, niin siitä on ihan järjetön hyöty, että osaa preklinikan asiat hyvin. Niitä ei mitenkään nimittäin ehdi kerrata enää kolmosella. Preklinikassa kuitenkin on todella paljon aikaa lukemiselle ja oppimiselle. Tsemppiä :)
    t. eräs LT3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enemmän kuin totta! Pitäis ja pitääkin osaa ne asiat, ja ylpeänä voin sanoo et luin ne kyl jälkikäteen sitten nekin slaidit, jotka jäi lukematta! Että ei täällä ihan turhii tyyppei olla. ;) Välil on vaan oikeesti vaikeeta muistaa, että täällä ihan OIKEASTI opetellaan elämää eikä tenttiä varten. Kiitos tsemppitoivotuksista, ja hyvää syksyä sinne rankkaan klinikkaan, eipä paljon kolmosia enää näy yliopistolla, teillä varmasti hullu kiire!

      Poista
  2. Onneksi olkoon uuden työpäikan johdosta! Ihanaa kun saa tehdä jotain mistä aidosti tykkää ja saa rahaakin! :) Kuinka usein sä ehdit käymään töissä opiskelun rinnalla?
    Anita on alkanut postailemaan itsesäälibiiseja. Äläs anna syysapatian tulla sisälle ja sulje siltä kaikki ovet! :)
    Onnea siihen tenttiin, toivottavasti meni läpi ettei tarvi sitten liikaa lukea seuraavaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos, itsekin olen aika huiman innoissani. Rahaa ei (valitettavasti) voi koskaan olla liikaa, ainakaan näin opiskeluaikoina. Toivottavasti kuitenkin käyn töissä maks pari kertaa viikossa, ihan vaan jo senkin takia, että Helsinkimatkailu syö ihan älyttömästi mun ajasta.

      Ja voi, toivottavasti sä et ajattele tota Heli Kajon biisiä itsesäälibiisinä! Musta se on vaan aivan ihana, ja suuresti jotenkin tanssijalkaa vipattava. Just viime viikolla kun kuuntelin sitä bussipysäkillä oli ihan pakko vähän tanssahdella samalla. :))

      Poista
  3. Kiinnostaisiko sua muuten tehdä asuntopostaus kuvissa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, musta tuntuu ehkä vähän hassulta kuvailla tätä ja laittaa tänne, mutta laitetaan korvan taakse. ;)

      Poista
  4. Onnea uuteen työhön! :) Siellä pyöritään samoissa tiloissa sitten, eri liikkeissä tosin;) Yksi syy vihata Kuopiota vähän vähemmän kun saadaan sinnekin vihdoin vähän elämää. Kaukanahan se Matkus tietty on, mutta silti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa, noniin! Onnea siis myös sulle uudesta työstä! Ja ihan totta, tätä Kuopio on suuresti kaivannut, nyt vielä toivon että Hanko Sushi on parempi kuin esim. Jumbossa (oon saanu sieltä useamman kerran IHAN kamalaa sushia), ja että ihmiset ja sitä kautta BUSSILIIKENNE!!! löytäisivät tuonne. Sitten ei haittaa edes vaikka se on vähän kauempana. :)

      Poista