2. huhtikuuta 2012

Tärkeä muistutus!

Tärkeänä muistutusluontoisena asiana: onhan JOKAINEN hakija muistanut laittaa paperinsa vetämään johonkin lääkikseen/koulutukseen! Huomenna kello 16.15 loppuu aika, joten suosittelen lämpimästi että viimeistään tänään varmistatte hakunne menneen läpi. Huomenna palvelu on luultavasti ruuhkautunut, eikä kukaan varmastikaan halua alkukevään pänttäämisen menevän reisille sen vuoksi, että haku jumiutui/jäi tekemättä.

Mä pohdin viime vuonna viellä 15.50 Kuopion ja Tampereen välillä, mutta olin valmiiksi laittanut haun Kuopioon, jotta hätätilanteessa olisi kuitenkin joku paikka. Sen voi aina muuttaa. :)

Eli kaikki klikkaa sinne yliopistohakuun NYT! 

4 kommenttia:

  1. :DDD Hehe, haku on tehty jo aikoja sitten mutta kiitos kuitenkin muistutuksesta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no hyvä että on tehty. Muutamalla mun kaverilla vaan on kerran jos toisenkin jäänyt ilmoittautuminen aika viime tippaan, joten koin tarpelliseksi vielä hieman muistuttaa. ;)

      Poista
  2. Mä mietin oikeesti viel 16.10 et vaihanko helsingistä kuopioon... no Helsinki jäi, ja nyt vaan hullut luvut ja sit ens vuonna Kuopio jos ei Helsingistä ovet aukee :D mut oli kyllä vaikeee päätös! Kuopio vaikuttaa niin mukavalta kaupungilta:)
    -Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jos se tuntui oikealta ratkaisulta niin se on oikea ratkaisu. Sitten vaan apinanraivolla lukemista ja eikun sisään! :)) Kuopio on kiva kaupunki, vaikka mun makuun ei Helsinkiä voittanutta. <3 juuri kyllä keskustelin pääkaupunkiseudulta kotoisin olevan kurssikaverini kanssa, joka puolestaan oli sitä mieltä, että voisi jopa jäädä opiskelujen jälkeen tuonne asumaan. :) jos hupsusti käy, niin ensi vuonna uudet kuviot. :)

      Poista