Meillä tuli viime kuussa Y:n kanssa täyteen 4 vuotta yhdessäoleskelua. Aikamoista. :) Kun me alettiin seurustelemaan, tuli se vähän yllätyksenä jopa meille. :D Ollaan aikamoisen yhteensopimaton pari: minä aina suupalttina, yltiösosiaalisena, positiivisena ihmisenä. Y puolestaan kaikkea muuta. :D Joku voisi jopa sanoa häntä hieman negatiiviseksi ihmiseksi... Mutta ympäri mennään ja yhteen tullaan, ja meistä on ajan kuluessa nivoutunut vahva pariskunta, joka jaksaa toivottavasti katsella toisiaan vielä pitkän aikaa.
Juhlapäivän kunniaksi varasin joululomalla meille pöydän ravintola Murusta. Tämän viikon lauantai oli ensimmäinen lauantai, johon sain pöydän varattua jälkimmäiseen kattaukseen! Suosio on selkeästi ansaittu, valittiinhan Muru juuri gastronomien seuran toimesta Vuoden ravintolaksi 2012.
Poron kieltä vitello tonnato -tyyliin ja rucolasalaattia |
Misomarinoitua lohta, paistettu kampasimpukka, kukkakaalipyrettä ja kurkkuvinaigrette |
Roquefort-juustoa, lampaanmaitojuustoa ja kirsikkahilloketta |
Mud cake, banaanijäätelöä ja passionvaahtoa |
Meistä kumpikaan ei ole mikään viinien asiantuntija, joten annoimme tarjoilijoillemme vapaat kädet tuoda sopivat viinit, ja ne olivatkin sitten todella match made in heaven ruuan kanssa. :) Parhainta musta oli se, että heillä oli viineistä jotain kerrottavaa! Viineistä ehdottomasti paras oli juuston kanssa tarjottava port-viini, ai että.
Me käydään näin hienosti syömässä juuri sen yhden kerran vuodessa, vuosipäivän kunniaksi, joten siihen saakin sitten panostaa vähän enemmän. :) Muru on kuuluisa vähän sellaisesta laid back -tunnelmasta, siellä ei turhaan vanteita kiristellä. Tarjoilijamme tulivat monesti kysymään onko kaikki kunnossa, ja muutenkin meistä pidettiin hyvää huolta. All in all, suosittelen Murua todellatodella lämpimästi, kyllä se ravintola on hypetyksensä ansainnut.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti