9. maaliskuuta 2012

SOMO shlomo tomo momo

Ja muut erinomaisen rimmaavat sanat. :D mun suuhun SOMO:sta (eli SOlu- ja MOlekyylibiologiasta) on tullut kätsysti shlomo. Maanantaina on tentti, ja mulla on käsittämätön vaikeus pakottaa itseni lukemaan tätä hieman... tylsähköä aihetta. Lisäksi omasta mielestäni lähes kolme neljäsosaa kurssin slaideista on huonosti kirjoitettu/epäselviä/muuten vaan arsesta, joten tuntuu siltä että uusinnan voisi buukkaa vaikka samantien ja jättää koko tentti tekemättä.
Myönnettäköön, että minilomailun jälkeen arkeen palaaminen on ollut vaikeaa. Omasta mielestäni elän maailman parasta arkea, ja ahoh, mutta kamoon, lomalta paluu on aina tällaista! :D Tavallaan sain ladattua akkuja hulluna tuon lähes viikon pituisen Helsinki-visiitin aikana, ja tavallaan tulin entistä väsyneempänä takaisin. Jokainen, joka on matkustanut kavereita näkemään, varmasti tunnistaa edellä olevan lauseen totuuden. Oon perusluonteeltani älyttömän laiska, joten kun on maannu laakereillaan melkein viikon, siitä on vaikea yhtäkkiä hypätä kirjaston lukunurkkaukseen monisteiden ääreen.
Vältelläkseni lukemista olen siis tänään puuhannut muunmuassa seuraavia:

1) koristellut kalenteriani nätiksi, jotta siihen olisi mukavampi kirjoittaa
2) syönyt pitkän aamupalan (voiks noin sanoa? :D)
3) lukenut viime viikolla väliin jääneet Duodecimin, Nuoret Lääkärit -lehdet, Mediuutiset ja Hesarit
4) kattonut aika paljon komeaa Hank Moodya sarjassa Californication
5) käynyt tekemässä kuolemaa BodyAttackissa 
6) syönyt erinomaisen hyvää savulohisalaattia (done by me!)

Okeiokei, oon mä pari tuntia myös lukenu, mutta tulos on tainnut olla aikamoinen nolla. Huomenna uusin voimin? Saas nähä, huomenna meen luultavasti pitämään seuraa ihanaisille ompelijatytöille ja samalla lukemaan esittämään että luen. Uusinnat on niitä hetkiä varten, jolloin elämä menee etusijalle.
PS: Jippii, saan rahatilannettani vähän parannettua kun teen supertyörupeaman Hulluilla Päivillä! Niille rahoille onkin jo mahdollinen sijoituskohde tiedossa... Hihi! 

2 kommenttia:

  1. Ymmärrän tuskasi! Meillä Helsingissä oli molekyylibiologia alkuvuodesta ja huh, miten työlästä se oli. Kurssin kokonaisuus lienee vähän erilainen kuin teillä, mutta tuskaa oli silti. Etenkin joululoman löhöilyn jälkeen... Vaikeita asioita vaikeasta kirjasta ja huonoista luentokalvoista. Lukumotivaatio oli mulla kateissa koko kurssin, mutta tentti oli helpohko (ainakin viime vuosien tentteihin verrattuna), joten toiveissa on, että läpi meni siitä huolimatta. Tulokset tulee ensi viikolla ja jos ei läpi mennyt, en tiedä miten saisin itseni vielä palaamaan sen kirjan ääreen. Tsemppiä, älä vielä buukkaa uusintaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, yrittänyttä ei laiteta ja näin eespäin... Tosin näillä luvuilla olis häpee jos pääsis läpi, en tosin menisi asiasta varsinaisesti valittamaan. :D Tietty siinä on tuo pienimuotoinen ongelma, että uusintaan joutuu kummiskin lukemaan, eikä sekään tule varsinaisesti hyvällä hetkellä. Typerä molekyylibiologia jos multa kysytään. :D

      Poista